Integritetspolicy

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur TVBS samlar in, lagrar och använder information om dig som är medlem och dig som använder vår webbplats tvbs.se. Policyn gäller från och med den 25 maj 2018.

Vad gäller för våra medlemmar?

Vilka uppgifter vi samlar in och varför

Som medlem i TVBS ger du ditt medgivande till att dina personuppgifter finns i föreningens medlemsförteckning. De uppgifter föreningen lagrar om dig är namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Denna information behöver föreningen för att organisera våra båtplatser, för att fakturera våra avgifter och för att kunna kommunicera med föreningens medlemmar.
Som medlem finns ditt namn och telefonnummer även på den vaktlista som är tillgänglig för alla medlemmar.

Lagring och hantering

Dina personuppgifter lagras i en lösenordsskyddad molntjänst som föreningens styrelse har tillgång till.

Vaktlistan skickas ut till alla föreningens medlemmar, och denna innehåller endast namn, telefonnummer och datum för vaktnatt.
Dina uppgifter ligger kvar i registret så länge du är medlem i TVBS. Efter avslutat medlemskap tas uppgifterna bort inom två månader.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan när som helst kontakta styrelsen via styrelsen.tvbs@gmail.com för att begära information om vilka uppgifter vi har om dig, få dessa ändrade eller vid särskild anledning få dina uppgifter borttagna från vaktlistan.
Vi kommer aldrig dela eller sälja din information till tredje part så länge vi inte är skyldiga enligt lag att göra det. Dina uppgifter kommer inte heller att användas i marknadsföringssyfte.

Vad gäller för våra webbplatsbesökare?

Vilka uppgifter vi samlar in och varför

När du fyller i vårt kontaktformulär skickas dina angivna uppgifter till vår mejladress för att vi ska kunna följa upp kontakten med dig. Dina uppgifter lagras inte hos oss om du inte är medlem i TVBS.

Söker du en säker båtklubbsplats centralt i Trosa?

Välkommen till Tureholmsviken och TVBS! Välkommen att kontakta oss för information om lediga platser och priser.